Laura Dijkema verklapt: "Natuurlijk ben ik bij vlagen bang geweest"

Laura Dijkema
Laura Dijkema Foto: © Orange Pictures

Een aantal maanden zat Laura Dijkema zonder club. Deze week werd de 32-jarige volleybalster gepresenteerd bij het Italiaanse Macerata.

“Ik wilde niets liever dan weer aan de slag. Ik heb altijd al geweten dat ik nog niet klaar ben met het spelletje en de afgelopen periode heeft dat voor mij nogmaals bevestigd. Ik miste het volleybal heel erg”, zegt Dijkema bij De Telegraaf.

“Natuurlijk ben ik bij vlagen ook bang geweest hoor”, vervolgt ze. “Er hadden zich al eerder clubs gemeld, maar daar had ik niet meteen een goed gevoel bij. Op een gegeven moment ging ik twijfelen of dé club wel zou komen. Ik smachtte naar perspectief.”

Dijkema is blij met haar transfer naar Italië. “Ik heb heel veel zin om alles te gaan geven voor deze club en ben blij dat ik weer vooruit kan kijken. Ik heb echt zin in de toekomst.”

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties