"Leclerc sprak lang met Verstappen, daar zit iets niet lekker"

Charles Leclerc praat met Max Verstappen
Charles Leclerc praat met Max Verstappen Foto: © Pro Shots

Max Verstappen leek zondagmiddag op weg naar de zege bij de Grand Prix op Silverstone, maar de Nederlandse coureur van Red Bull kreeg grote problemen door een scheur in de vloer en eindigde uiteindelijk als zevende.

"Als jij al wereldkampioen en bewezen Grand Prix-winnaar tot op de streep moet knokken met Mick Schumacher in een Haas om plek zeven... dan heb je het maximale uit deze race gehaald", analyseert verslaggever Arjan Schouten in de Pitstop-podcast van AD Sportwereld. "Schade beperken noemde hij het. Het had veel erger kunnen zijn."

Concurrent Charles Leclerc profiteerde namelijk niet optimaal en eindigde als vierde. De coureur van Ferrari zag zijn ploeggenoot Carlos Sainz, die de race won, bij een safetycar de pitstraat induiken. Leclerc verloor daardoor zijn kans op de overwinning in Groot-Brittannië én een mogelijkheid om in te lopen op WK-leider Verstappen.

"Sainz legde na afloop dat alles goed was gegaan dit weekend", vertelt Schouten, die bij de race op Silverstone was. "Maar ik zag een woedende Leclerc die terecht werd gewezen door de teambaas. Na afloop sprak Leclerc ook een hele tijd met Verstappen. Daar zit iets niet lekker."

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties