Leclerc wil wereldkampioen worden: "Van plan dat dit jaar te doen"

Charles Leclerc maakt zich op voor een nieuw seizoen in de Formule 1. De Monegask wil vol gaan voor zijn eerste wereldtitel in de grootste autosport van de wereld.

“Winnen is uiteindelijk wat mij motiveert. In 2022 hebben we het niet gehaald, maar ik ben van plan om het dit jaar te doen”, zegt Leclerc in een video op zijn eigen Youtube-pagina. “We moeten zo goed mogelijk voorbereid zijn en training maakt daar deel van uit. Je moet fit zijn in de auto en we doen ons best om de beste coureur op het circuit te zijn, dus dat is wat mij motiveert.”

Leclerc voelt dat hij er klaar voor is. “Ik denk dat ik volwassen ben. Elk seizoen dat je in de Formule 1 rijdt, leer je nieuwe dingen, dus verander je als coureur”, vervolgt hij. “Na elke fout leer je en groei je, dus ik ben volwassener. Maar er is geen specifieke verandering geweest.”

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties