Lewis Hamilton breekt per direct met vertrouweling Cullen

Lewis Hamilton en Angela Cullen
Lewis Hamilton en Angela Cullen Foto: © Orange Pictures

Lewis Hamilton en Angela Cullen gaan na zeven jaar nauwe samenwerking uit elkaar. Cullen was de afgelopen jaren onmisbaar voor de coureur

De fysiotherapeute zorgde ervoor dat Hamilton altijd fit was en hielp hem waar nodig. Op Instagram deelt ze mee dat ze dit werk niet langer zal uitvoeren. "Zeven jaar geleden stond ik voor de eerste keer in de F1-paddock. Ik heb nu heel veel zin in mijn nieuwe avontuur. Ik ben zo dankbaar en gezegend dat ik dit avontuur mee heb mogen maken."

"Bedankt aan het Mercedes-team, dat de laatste zeven jaar mijn familie is geweest. En bedankt aan Lewis, jij GOAT! Het was zo'n grote eer om aan jouw zijde te staan. Bedankt voor je steun en bedankt dat je in me gelooft en bedankt dat je hebt aangetoond hoeveel potentie wij mensen hebben."

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties