Het laatste sportnieuws, foto's en video's

Lewis Hamilton kiest voor aartsrivaal: "Ik ben een voetbalfan"

Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: © Pro Shots

Lewis Hamilton is in de race om mede-eigenaar te worden van Chelsea. Samen met zakenman Martin Broughton en tennisster Serena Williams hoopt Hamilton de Londenaren te kopen.

“Ik heb gevoetbald van mijn vierde tot en met mijn zeventiende en ben een voetbalfan”, zegt Hamilton in Imola. “Toen ik jong was, werd er in de buurt altijd gevoetbald. Die jongens hadden allemaal een andere voorkeur. De een was voor Tottenham Hotspur, de ander voor Manchester United. Ik wisselde een beetje tussen de teams.”

Arsenal werd uiteindelijk zijn club. “Totdat mijn zus thuis mij overtuigde om fan te worden van Arsenal. Dat werd ik toen, ik was vijf of zes jaar. Mijn oom is juist een grote Chelsea-fan, ik ben met hem ook naar veel wedstrijden geweest. Chelsea is een van de succesvolste teams in de wereld. Toen ik hoorde van deze mogelijkheid, zag ik het als een geweldige kans om erbij betrokken te zijn.”

Max Verstappen

33x je inzet op winst Verstappen!

Zondag wordt er weer geracet in de Formule 1. Dit keer in de Grand Prix van Italië op het circuit van Imola. Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een dikke odds boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 33 keer je inzet!

Lees meer:
0 reacties