Lewis Hamilton na zomerstop: "Ik ben niet meer dezelfde man"

Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: © Pro Shots

Lewis Hamilton heeft in zijn zomerstop een rondreis gemaakt door Afrika. De Mercedes-coureur ging in Afrika op zoek naar zijn roots.

"De afgelopen twee weken waren een van de beste van mijn leven. Ik ben niet meer dezelfde man als voor deze reis. Alle schoonheid, liefde en rust die ik heb ervaren hebben me volledig getransformeerd”, schrijft Hamilton op zijn Instagram-pagina. "Ik ben in contact gekomen met mijn roots en mijn geschiedenis en ik voel mijn voorouders nu sterker bij me dan dat ik ooit eerder heb gedaan.”

Hamilton bezocht vier landen op zijn reis. “Namibië, Rwanda, Kenia en Tanzania: bedankt. De mensen hier, de natuur en de wilde dieren: bedankt. We werden verwelkomd op elke prachtige plek die we bezochten en we werden behandeld als familie. Aan mijn broeders die me vergezelden op deze reis: bedankt. Ik weet dat we voor altijd hierover zullen praten."

Steven Berghuis

Napoli - Ajax

Ajax speelt dinsdagavond de thuiswedstrijd in de Champions League tegen Napoli. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van de Amsterdammers. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties