Lewis Hamilton: "Voelt alsof ik niets méér uit de auto kan halen"

Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: © Pro Shots

Lewis Hamilton beleeft niet de beste jaren van zijn loopbaan. De zevenvoudig wereldkampioen rijdt ook dit seizoen weer op ruime achterstand van Red Bull. Ook moet hij Aston Martin dit seizoen voor zich dulden. De wereldtitel lijkt er voor het derde jaar op rij niet in te zitten voor de Brit. Aan opgeven denkt hij echter zeker niet.

Tijdens de openingsrace van het seizoen eindigde Hamilton als vijfde. Dit lijkt op dit moment het hoogst haalbare met de Mercedes. Ondanks dat hij weinig vertrouwen heeft in de auto, is een overstap naar een ander team uitgesloten. "Ik hou van dit team", verklaart Hamilton. "Ik ben zo dankbaar voor iedereen binnen dit team die met mij deze reis heeft meegemaakt. Ik kan me niet voorstellen ergens anders te zijn."

Hamilton wil bij Mercedes zijn bijdrage leveren om de auto te verbeteren "Ik zie mezelf niet stoppen", geeft hij aan bij Racingnews365. "Ik bedoel, ik ben niet iemand die opgeeft. Het levert me nu niet veel op, maar ik probeer geduldig te zijn en met het team te werken om ons weer een goede positie te verschaffen. Dat is alles wat ik kan zeggen."

De Brit heeft de hoop niet opgegeven dat de prestaties met de huidige bolide beter gaan worden, al weet hij dat dit niet echt voor de hand ligt. "Niets is vanzelfsprekend. Op het moment voelt het echt alsof ik niets méér uit de auto kan halen. Maar ik blijf het proberen."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties