"Lewis is geen typische Formule 1-coureur, hij is een beetje gek"

Het nieuwe Formule 1-seizoen belooft weer een mooi spektakel te worden. Nu Mercedes en Ferrari zich hebben verbeterd lijkt het in ieder geval spannender dan vorig seizoen. Heleen van Royen weet al voor wie ze is.

"Ik ben fan van Lewis", vertelt Van Royen in HLF8. "Ik heb de serie Drive to Survive gekeken terwijl ik niks met Formule 1 had, maar daardoor is het helemaal gaan leven. Lewis Hamilton vind ik zó apart. Hij is niet een typische Formule 1-coureur. Hij is een mode icoon. Het is een knappe kerel, maar ook wel een beetje gek."

"Ik vind het leuk dat hij zo'n paradijsvogel is in de F1", gaat de schrijfster verder. "Max zit amper in die serie omdat ze het teveel dramatiseren en het niet allemaal zou kloppen. Dat geeft niks Max! Het is gewoon leuk. Je gaat erdoor Formule 1 kijken." Aanstaande vrijdag gaat seizoen vijf in première mét Max Verstappen.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties