Marko ziet concurrent wegvallen: "Zij hebben zoveel problemen"

Helmut Marko
Helmut Marko Foto: © Pro Shots

Het team van Red Bull domineerde de eerste race van het Formule-1 seizoen met een eerste én een tweede plek in Bahrein. De vraag is welk team het ze dit seizoen lastig kan gaan maken.

Adviseur van Red Bull Racing, Helmut Marko, houdt in ieder geval geen rekening met het team van Mercedes. "Ze hebben zoveel problemen om op te lossen. De oplossing hebben ze gewoon niet gevonden in de winter", concludeert Marko in gesprek met het Duitse RTL.

"Het wordt gewoon moeilijk voor Mercedes. Je kan niet twee a drie verschillende auto's ontwerpen door de budgetcap. Een nieuwe auto gaat ook niet werken, omdat je gelijk competitief moet zijn. Je mag niet testen en dus zal een nieuwe auto kilometers missen", besluit hij.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties