Max Verstappen onder vuur na 'pikante' vondst in woonkamer Monaco

Kelly Piquet en Max Verstappen
Kelly Piquet en Max Verstappen Foto: © Pro Shots

Max Verstappen heeft voor verbazing gezorgd bij een aantal oplettende fans. Dat gebeurde nadat Suanna Kilbansky een video vanuit de woonkamer van de Nederlandse Formule 1-coureur in Monaco plaatste.

Susanna Kilbansky was afgelopen week met haar familie op bezoek bij Verstappen. Kilbansky, bekend van The Real Housewives, maakte een video waarbij ze inzoomt op de prijzenkast van de Nederlander.

Daarbij springen twee 'pikante boeken' in het oog. Op Twitter wordt er met verbazing gereageerd op het boeken waar verschillende soorten foto's van naakte vrouwen in te zien zouden zijn. "Woont Max niet samen met zijn vriendin en haar vier jaar oude dochter? En hij heeft boeken over pornografie in zijn kast?", schrijft iemand.

Kelly Piquet, de vriendin van Verstappen, heeft dochtertje Penelope uit een eerdere relatie. "Ik ben benieuwd wat de vader van Penelope ervan vindt dat Max dit soort boeken in huis heeft waar zijn dochter woont", laat een ander weten. De boeken worden door anderen ook gebagatelliseerd, omdat Penelope volgens hen nooit bij die plank kan.

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties