Michael Smith: "Zelfs m'n vrouw zei: zij heeft een goede kont"

Michael Smith
Michael Smith Foto: © Pro Shots

Vier finalisten strijden donderdagavond om de hoofdprijs van 275.000 pond in de play-offs van de Premier League of Darts. In de halve finale neemt Gerwyn Price het op tegen John Clayton, terwijl Micheal van Gerwen de strijd aanbindt met Michael Smith.

Voor Van Gerwen en Smith wordt dit de eerste onderlinge ontmoeting sinds de legendarische WK-finale waarbij weer iets op het spel staat. Voor Smith is er veel veranderd sinds hij de wereldtitel won. De spotlights staan nu constant op de darter. De Engelse tabloids blijven hem in het vizier houden. Zo ook in Las Vegas waar hij werd gefotografeerd in een jacuzzi met op de achtergrond een andere vrouw dan zijn eigen wederhelft. "Maar dat was onze serveerster in bikini!”, zegt Smith nu over de eerste vakantie écht samen van beide ouders in jaren. "Ik weet niet of je dit mág schrijven, maar zelfs m’n vrouw zei: zij heeft een goede kont."

"Maar die trip naar Vegas heeft me enorm geholpen", gaat Smith verder. "M’n leven is enorm veranderd sinds ik wereldkampioen werd. Mensen die sneaky foto’s nemen, steeds met iedereen een praatje maken, enorm veel media-aandacht… Ik vind het niet erg, maar ik kreeg echt minder energie. In Vegas heb ik alle meldingen van berichten uitgezet. Daar kon ik gewoon naakt rondrennen, als ik zou willen. De energie is terug.”

Van Gerwen moest vorige week, tijdens de laatste Premier League-avond, opgeven met een schouderblessure. Deze lijkt echter niet meer op te spelen. "Ik voel me nu honderd procent", geeft Mighty Mike aan in De Telegraaf. "Ik moet zorgen dat ik met die beker omhoog sta."

Lees meer:
0 reacties