Mogelijk einde Vandaag Inside: "Hebben verder niks met elkaar"

Vandaag Inside
Vandaag Inside Foto: © Vandaag Inside

Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen keren binnenkort terug op de televisie met Vandaag Inside na een welverdiende zomervakantie. Toch ligt een einde van het programma op de loer.

Derksen geeft namelijk aan dat er een bom onder de show ligt en dat komt door het vertrek van 'directeurtje' Marco Louwerens. Hij geeft tegenover Voetbal International aan: "Marco bracht het menselijke binnen de directie van Talpa. Het zijn allemaal wat koele managers, zakenlieden… en Marco was de menselijke factor. Binnen ons programma was hij de stabiele factor. Wij hebben twintig jaar met hem moeten werken en dat is geen pretje voor hem geweest. Wij hebben nogal opgezwollen ego’s. We hebben aan tafel een ontzettende chemie, maar verder hebben we niks met elkaar. En we hebben alle drie zelfs een andere mening over hoe het programma ingevuld moet worden.”

Louwerens regeerde met harde hand, zo stelt Derksen. "Dan was Marco er altijd die het regelde, met de harde hand en de genadeloze mail, als de whisky goed gevallen was, of met de zachte hand. Maar hij wist die drie egocentrische kikkers altijd weer in die kruiwagen te krijgen. Als er wat was, je kon Marco dag en nacht bellen en dan kwam hij. Dan werd er gesproken en dan was het weer uit de wereld. En die valt nu weg bij ons."

Lees meer:
0 reacties