Nederlandse hockeyster verklapt: "Daar begonnen we te flirten"

Pien Sanders tijdens het volkslied
Pien Sanders tijdens het volkslied Foto: © Pro Shots

Sanne Koolen (27) en Pien Sanders (24) zijn al jarenlang ploeggenoten bij Den Bosch en het Nederlands team. De twee hockeysters zijn vriendinnen geworden en hebben ook nog eens allebei een relatie met een hockey-international.

Zo loopt Sanders al jarenlang met Thijs van Dam, speler van Rotterdam. "We hadden allebei een EK met Nederland onder 18 in Santander", legt Sanders uit in Helden Magazine. "Thijs viel me meteen op, hij heeft een heel leuke uitstraling en een knappe kop. We gingen in Spanje ook samen kaarten, met andere jongens erbij, probeerden we allebei een beetje vals te spelen. Ik merkte meteen dat we elkaar aanvoelden. Daar begonnen we te flirten. Dat hebben we terug in Nederland doorgezet. We zijn inmiddels acht jaar samen, wonen in Rotterdam."

Koolen heeft een relatie met Floris Wortelboer, speler van Bloemendaal. "In het begin was hij minder fan van mij dan ik van hem, had ik het gevoel", lacht de 27-jarige speelster. "Toen we elkaar zagen tijdens een feestje, sloeg de vonk over. We zijn nu bijna drie jaar samen en wonen in Amsterdam."

Sanders heeft is al langer samen en hoopt stiekem op een huwelijksaanzoek. "We hebben het weleens over trouwen", verklapt ze. "Van mij mag Thijs snel op z'n knie gaan, hoor! Ik zou het heel leuk vinden om verloofd te zijn met Thijs."

Lees meer:
0 reacties