Nick Kyrgios zegt Australian Open af na delen 'gruwelijke' foto

Nick Kyrgios
Nick Kyrgios Foto: © Pro Shots

Nick Kyrgios komt deze week niet in actie op de Australian Open. De nummer 21 van de wereld heeft last van een knieblessure.

Op zijn Instastory publiceerde Kyrgios later een volgens Australische media 'gruwelijke' foto van een bloedprop. "Dit hebben ze vier dagen geleden uit mijn knie gehaald", laat de 27-jarige Kyrgios weten.

De Instagram-post van Nick Kyrgios
De Instagram-post van Nick Kyrgios Foto: © Instagram Nick Kyrgios

De Australiër was zeer emotioneel dat hij in zijn vaderland niet in actie kan komen. "Ik ben er kapot van, want dit is een van de belangrijkste toernooien van het jaar voor mij", aldus de finalist van Wimbledon, die als een van de outsiders voor de titel in Melbourne gold.

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties