"Nooit mijn bedoeling geweest om Annemiek van Vleuten te kwetsen"

Annemiek van Vleuten
Annemiek van Vleuten Foto: © Pro Shots

Roxane Knetemann verschijnt de laatste tijd regelmatig op televisie. Zo geeft ze onder meer haar mening bij Vandaag Inside en wieleruitzendingen.

Dat levert haar niet alleen maar positiviteit op. "Laatst heb ik me in een podcast kritisch uitgelaten over Annemiek van Vleuten", vertelt Knetemann aan Wieler Revue. "Dat ging over waarom ze in de Nederlandse selectie altijd een beetje lastig ligt. Ik ben haar ploeggenoot geweest en heb ook dingen opgevangen van anderen, dus heb ik mijn kijk gegeven met een persoonlijk tintje, zónder aan Annemiek te vragen wat haar visie is."

"Dat vond ik niet netjes van mezelf, niet professioneel genoeg", aldus Knetemann, die ook contact had met Van Vleuten. "Zij heeft mij daarna geappt, maar ik realiseerde me al gelijk na de opname dat ik fout zat. Het is nooit mijn bedoeling geweest om te kwetsen, maar dat heb ik wel gedaan. Daar heb ik van geleerd."

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties