Noor Omrani bij Feyenoord-huldiging: "Ik heb rustig aangedaan"

Marcus Pedersen en Noor Omrani bij de kampioensschaal
Marcus Pedersen en Noor Omrani bij de kampioensschaal Foto: © Instagram Noor Omrani

Noor Omrani is de laatste jaren vaak bij wedstrijden van Feyenoord. De tophockeyster is de vriendin van Feyenoord-back Marcus Pedersen. Ze was maandag ook op het stadhuis bij de huldiging van Feyenoord, waar de selectie door meer dan honderdduizend fans werd bejubeld.

"Maar wij kregen er niks van mee", zegt Omrani in het Brabants Dagblad. "Van de beveiliging mochten we niet bij de ramen gaan staan. Het was echt doodsaai voor ons. Toen ben ik naar iemand van de Feyenoordleiding gestapt en heb gevraagd of er iets anders geregeld kon worden. Hij snapte het. Dankzij Feyenoord en de gemeente stonden we even later buiten op de Coolsingel in een afgescheiden vakje vlak voor dat bordes. Geweldig!"

Omrani was een dag eerder ook in De Kuip toen Feyenoord de titel pakte. "En daarna was er een hele happening, met een diner en een feest. Ik heb natuurlijk rustig aan gedaan, omdat ik vlak voor de play-offs zat met HC Den Bosch. En Marcus? Die deed het niet rustig aan, haha. Maar ja, het was ook de eerste keer dat hij kampioen werd", lacht de hockeyster.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties