Noor Omrani: "Ik ontving ineens een follow van Marcus Pedersen"

Noor Omrani is al meer dan een jaar samen met Feyenoord-verdediger Marcus Pedersen. Het Nederlandse hockeytalent leerde Pedersen kennen in De Kuip.

"Ik heb best wel brutale humor en ik val gewoon echt op van die kaashoofden. Van die blonde guys", vertelt Omrani tegenover FHM. "Ik stond echt ver van Marcus af en kon zijn gezicht niet eens zien, maar ik vond hem zo goed spelen. Hij was echt een van de beste van het veld. Dus ik grap tegen mijn vriendin van 'Hé, daar loopt m’n schatje!'. Echt super dom."

Omrani was op uitnodiging van een personal trainer in De Kuip en kon na afloop ook naar de lounge, waar ze met iemand aan de praat kwam en Pedersen ter sprake kwam. "De volgende ochtend ontving ik ineens een follow op Instagram van Marcus", verklapt Omrani.

"Dus ik stuurde die vriend van mij een bericht wat hij gedaan had, maar hij zei dat hij niks gedaan had. Die man waarmee ik stond te kletsen, was dus schijnbaar de teammanager van Feyenoord", aldus Omrani, die nu dus een relatie met Pedersen heeft.

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties