Norris over doodsbedreigingen: "Het is niet makkelijk voor haar"

Lando Norris
Lando Norris Foto: © Pro Shots

Lando Norris heeft het moeilijk gehad met online bedreigingen aan zijn adres. De Formule 1-coureur krijgt dit regelmatig, net als zijn vriendin, in de inbox.

"Ik krijg zo nu en dan doodsbedreigingen", vertelt hij aan PA. "De meesten van ons ontvangen die. Er wordt niet veel tegen gedaan en het is zwaar om daar mee om te gaan. Toen ik in 2019 begon in de Formule 1 had het meer effect op me, maar nu snap wanneer je erom moet lachen."

"Niet lachen om de doodsbedreigingen op zich, maar om het feit dat mensen met zulke rare opmerkingen komen en zo aandacht proberen te krijgen”, vervolgt hij. "Ik wil racen, de wereld rondreizen, nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe avonturen beleven, maar dat soort mensen gebruiken hun tijd om achter hun computer te zitten in hun slaapkamer en zo mensen te irriteren en pesten."

Ook zijn vriendin krijgt er meer te maken. "De hoeveelheid haatpagina's die er op social media zijn gewijd aan haar is echt verschrikkelijk. Vooral op Instagram en Twitter. Het is niet makkelijk voor haar. Ze is namelijk van een normaal leven naar een leven met veel volgers gegaan, dus ze moet nu ook goed opletten wat ze doet en zegt."

Max Verstappen

33x je inzet op winst Verstappen!

Zondag wordt er weer geracet in de Formule 1. Dit keer in de Grand Prix van Hongarije. Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een dikke odds boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 33 keer je inzet!

Lees meer:
0 reacties