Nyck de Vries reageert op Formule 1-exit: "Natuurlijk doet het pijn"

Nyck de Vries
Nyck de Vries Foto: © Orange Pictures

Nyck de Vries heeft voor het eerst gereageerd op zijn vroegtijdige vertrek bij Formule 1-team AlphaTauri. Op sociale media doet de Nederlandse autocoureur, die vervangen zal worden door Daniel Ricciardo, kort zijn verhaal.

"Na de recente gebeurtenissen heb ik besloten om wat tijd voor mezelf te nemen weg van sociale media, wat ik zal blijven doen", schrijft De Vries op Instagram. "Ik wil Red Bull en Scuderia AlphaTauri bedanken voor de kans om mijn droom waar te maken."

De Nederlander vervolgt: "Natuurlijk doet het pijn dat de F1-kans waar ik zo lang van droomde, voortijdig eindigde. Maar het leven is geen bestemming, het is een reis, en soms moet je de moeilijke weg nemen om te komen waar je wilt zijn."

De Vries sluit zijn bericht af met dankwoorden. "Ik ben dankbaar voor ons bevoorrechte leven, trots op onze reis en mijn familie. Dit is gewoon weer een ervaring, we gaan verder en kijken uit naar het volgende hoofdstuk. Iedereen bedankt voor de lieve en bemoedigende berichten de afgelopen week. Het was hartverwarmend om je steun te voelen", aldus De Vries.

Lees meer:
0 reacties