Omrani verklapt: "Ik verdien heel weinig, dat is super oneerlijk"

Noor Omrani is een van de grootste hockeytalenten van het land. De vriendin van Feyenoorder Marcus Pedersen speelt bij Den Bosch, de meeste succesvolle hockeyclub van Europa. Rijk worden doet de 22-jarige daar echter niet.

"Ik verdien heel weinig bij de hockeyclub. Mijn samenwerkingen op social media zijn mijn grootste inkomstenbron. Zeker niet mijn loon bij Den Bosch", vertelt Omrani tegenover FHM. Het salaris van Omrani bij Den Bosch is een gemiddelde stagevergoeding.

"Ik krijg nu € 300 per maand. Ik heb nu een relatie met een voetballer en ik steek er niet minder tijd in dan dat hij doet. Dus dat is eigenlijk super oneerlijk", aldus Omrani, wiens vriend Marcus Pedersen het salaris dan ook 'respectloos' noemde. "Ik doe het helemaal niet voor het geld. Hockey is gewoon echt mijn passie. Als geld mijn drijfveer was, dan was ik allang gestopt."

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties