Oud-NFL'er snapt niets van lage schorsing: "Kreeg voor wiet een jaar"

Deshaun Watson
Deshaun Watson Foto: © Pro Shots

Voormalig NFL-speler Silas Redd jr. snapt helemaal niets van de schorsing die Deshaun Watson opgelegd heeft gekregen voor seksueel wangedrag. Watson werd voor 'maar' zes wedstrijden geschorst, terwijl Redd jr. ooit voor een heel jaar werd uitgesloten van deelname voor het gebruiken van cannabis.

Redd jr. uitte zijn frustraties op zijn Twitter-account. "Ik werd door de NFL geschorst voor een heel jaar vanwege wiet, maar seksueel wangedrag kost iemand maar 6 wedstrijden. Dat is logica", aldus een cynische Redd jr.

Veel social media gebruikers reageerden op de post van Redd Jr. en haalden ook andere voorbeelden aan. Calvin Ridley werd bijvoorbeeld eens voor een heel jaar geschorst voor het gokken op sportwedstrijden, terwijl Deandre Hopkins ook zes wedstrijden aan de kant moest blijven na het overtreden van de dopingregels.

De geschorste Watson kan door de schorsing waarschijnlijk in de zevende speelronde zijn eerste minuten maken namens de Cleveland Browns. De 26-jarige Watson werd door liefst 22 vrouwen beschuldigd van seksueel wangedrag.

Lees meer:
0 reacties