Outfit Mladenovic verbaast: "Mijn generatie noemt het een beha"

Kristina Mladenovic
Kristina Mladenovic Foto: © Pro Shots

De outfit waarmee Kristina Mladenovic gisteren op Wimbledon verscheen maakte de tongen los op social media. De nummer 33 van de wereld verscheen niet in een traditioneel tennistenue naar droeg een gewaagdere 'crop top'.

Op het heilige gras van Wimbledon zijn louter spierwitte outfits toegestaan. Aan deze regel hield de Francaise zich volkomen. Maar toch werd de kleding van de 29-jarige tennisster het gesprek van de dag, zo meldt Het Laatste Nieuws.

“Mladenovic speelt in wat de jongere generatie een ‘crop top’ noemt. Mijn generatie noemt het een beha”, schrijft de Franse tennisjournaliste Carole Bouchard. “Het is een teken des tijds dat Wimbledon daar geen problemen mee heeft. Ik kan me het jaar nog herinneren dat sommigen problemen hadden met ‘te korte’ rokjes...”

Bij tennisproducer David Kane deed de outfit dan weer een belletje rinkelen. “Het effect op de ‘crop top’ van Adidas doet wat denken aan... de gepunte ‘cone bra’ van Madonna.”

Het publiek kan niet langer genieten van de outfit van Mladenovic. De tennisster verloor haar partij in de eerste ronde met 6-0, 7-5 van Angelique Kerber.

Max Verstappen

33x je inzet op winst Verstappen!

Zondag wordt er weer geracet in de Formule 1. Dit keer in de Grand Prix van Hongarije. Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een dikke odds boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 33 keer je inzet!

Lees meer:
0 reacties