Pérez: "Spijt van veel dingen die ik na die race gezegd heb"

Verstappen, Pérez en Horner
Verstappen, Pérez en Horner Foto: © Orange Pictures

Sergio Pérez heeft spijt betuigt naar aanleiding van zijn uitspraken vorige week na de GP van Brazilië. Daarin haalde hij uit naar Verstappen, nadat de Nederlander hem niet voorbij liet gaan in de race terwijl Checo de punten goed kan gebruiken.

"De Formule 1 is een hele emotionele sport", zei hij op de persconferentie voor het laatste raceweekend dit seizoen in Abu Dhabi. "Er is geen andere sport waar je meteen live op zender praat, alleen in de Formule 1 is dit het geval. Er is veel emotie verbonden aan de uitspraken die gedaan worden. Ik heb natuurlijk spijt van veel dingen die ik na die race gezegd heb. Het is heel belangrijk om bepaalde dingen intern te houden."

Ook ging de Mexicaan in op de haat die Verstappen en zijn familie, voornamelijk online, hebben ontvangen. "Ik ben me bewust van de haat die er is, vaak op social media. Het is jammer dat het er nu zo aan toegaat daar, uiteindelijk zijn we allemaal mensen. Het is niet goed dat we dit soort dingen online zien, ik ben er natuurlijk tegen. Mensen moeten voorzichtig omgaan met wat ze zeggen", besluit hij.

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties