Polman stelt doel richting Spelen 2024: "Het ultieme toetje"

Estavana Polman
Estavana Polman Foto: © Orange Pictures

Estavana Polman zit weer goed in haar vel. De handbalster kende een rumoerige periode met haar transfer naar het Roemeense Rapid Bucuresti.

“Het was een gekkenhuis, maar heel mooi. De fans beleven de sport zó intens. Ik had zestig minuten lang kippenvel”, begint Polman bij De Telegraaf. “Dit was wat ik nog miste in mijn carrière. Ik ben echt heel gelukkig.”

Haar droom? Deelnemen aan de Spelen van Parijs in 2024. “Alle familie en vrienden kunnen dan komen. Maar ik weet ook dat het niet vanzelfsprekend is dat we daar staan, we moeten ons eerst nog plaatsen. Dat zou een prachtige kers op de taart zijn, het ultieme toetje.”

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties