Presentator Tom Egbers komende maanden niet te zien op televisie

Tom Egbers
Tom Egbers Foto: © Orange Pictures

Sportpresentator Tom Egbers zal de komende maanden niet te zien zijn op televisie. Dat meldt zijn werkgever NOS vrijdagmiddag.

De directie heeft in goed overleg met de presentator besloten "om de vragen te beantwoorden die de voorbije periode zijn ontstaan." Tot die tijd blijft Egbers dus van de buis. Eerder was al bekend dat Egbers even van de tv zou verdwijnen, maar nu is duidelijk dat het om maanden gaat.

Egbers kwam in opspraak na een artikel van de Volkskrant waarin hij beschuldigd werd van intimidatie op de redactie van de NOS. Egbers zou een affaire hebben gehad met een stagiaire. Nadat zijn vrouw erachter kwam zou Egbers haar tijdlang hebben gepest.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties