Race op Red Bull Ring tot en met 2027 onderdeel van F1-kalender

Max Verstappen tijdens de Grand Prix van Oostenrijk
Max Verstappen tijdens de Grand Prix van Oostenrijk Foto: © Pro Shots

De Formule 1 heeft het contract met de Grand Prix van Oostenrijk met vier jaar verlengd. Zeker tot en met 2027 zal er gereden worden op de Red Bull Ring.

In 2014 keerde de Grand Prix van Oostenrijk terug op het programma, na jaren van afwezigheid. Bij de F1-races kleuren grote delen van het publiek Oranje. De laatste jaren gaan er veel Nederlandse racefans heen. "De Oostenrijkse Grand Prix is een perfecte mix van een uitdagend en snel circuit en een mooie omgeving voor de fans. Ik ben blij dat we er ook de komende jaren blijven komen", zegt Formule 1-baas Stefano Domenicali.

Max Verstappen won in 2018, 2019 en 2021 de 'thuisrace' namens Red Bull Racing. Vorig jaar ging de winst naar Ferrari-coureur Charles Leclerc. Dit jaar wordt de GP van Oostenrijk op 2 juli afgewerkt. De Red Bull Ring is een van de zes circuits waar dit seizoen op zaterdag een sprintrace wordt afgewerkt.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties