Red Bull minder dominant? "Zal interessant zijn om te volgen"

Red Bull Racing
Red Bull Racing Foto: © Pro Shots

Het vorige seizoen van de Formule 1 was de auto van Red Bull erg dominant. Dat zag ook voormalig coureur Mika Häkkinen, die hoopt dat het komende seizoen de verschillen wat kleiner zullen zijn.

"Ik kijk ernaar uit om te zien hoe teams die vorig jaar niet succesvol waren, geholpen kunnen worden door de huidige regels om hun auto's te ontwikkelen voor dit jaar", begint hij tegenover Mundo Deportivo. Ook weet hij dat Red Bull nadeel heeft vanwege hun straf voor het overtreden van de budgetcap. "Het zal interessant zijn om te volgen. Het zal fascinerend zijn om te zien hoe deze verschillen in windtunneltijd de hoog- en laaggeklasseerde teams en hun successen zal beïnvloeden."

Häkkinen heeft hoge verwachtingen van het team van Ferrari. "Ferrari heeft een zeer goede situatie met twee geweldige coureurs. Voor Sainz is het natuurlijk interessant om te zien hoe de twee coureurs samen gaan werken, hoe het team samen gaat werken. Als ze beginnen te winnen en een stap voor liggen op de rest, dan zal het interessant zijn om te zien wat er gebeurt", besluit hij.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties