Red Bull vreest voor Ferrari en Mercedes: "Lastigste race voor ons"

Christian Horner
Christian Horner Foto: © Pro Shots

Het Formule 1-team van Red Bull heeft een fantastische reeks neergezet, maar vreest dat aan de serie van zes zeges op rij komend weekend een einde komt. Teambaas Christian Horner heeft niet veel vertrouwen in de komende race op het circuit van Silverstone.

"Die run van zes zeges is natuurlijk geweldig, maar Silverstone kan wel eens een van de lastigste races worden voor ons", zegt de Brit op Motorsport.com. "Ferrari is op dit circuit heel snel en kan wel eens in het voordeel zijn ten opzichte van ons. Van Mercedes weet ik dat ze met updates komen. Ik denk dat ze op Silverstone heel sterk zullen zijn. Het wordt op zijn minst een interessante race."

Max Verstappen, de leider in de WK-stand, werd vorig jaar op Silverstone nog door rivaal Lewis Hamilton van de baan gereden. "Silverstone was moeilijk te verteren vorig jaar", aldus Horner. "Maar we zijn wel uit op revanche. Het is ook belangrijk dat we het momentum vasthouden. We hebben een prachtige series overwinningen achter de rug en onze coureurs doen het op dit moment ook fantastisch."

Lees meer:
0 reacties