Rico Verhoeven 'kinderachtig': "Die wil een filmster worden"

René van der Gijp heeft zaterdagavond ook gekeken nar de GLORY Collision 4 tussen Alistair Overeem en Badr Hari. Na afloop van het gevecht kwam Rico Verhoeven in de ring, die verbaal de strijd aanging met Overeem. Dat verbaasde Van der Gijp.

"Dat was een beetje kinderachtig", zegt Van der Gijp bij Vandaag Inside. "Het is overacting, een beetje kinderachtig." Volgens tafelgast Özcan Akyol is het hele gebeuren na het gevecht in scène gezet.

"Ik had het idee dat er van tevoren over nagedacht was", reageert Akyol. "Rico Verhoeven heeft de ambitie om te acteren, die wil een filmster worden. Toen zag ik hoe hij naar beneden liep en daar ging staan. Het is een aardige jongen trouwens", lacht hij.

Van der Gijp heeft het gevecht tussen de 42-jarige Overeem en de 37-jarige Hari met gemengde gevoelens bekeken. "Ik vind het wel jammer dat we geen nieuwe aanwas hebben. Vroeger hadden we Remy Bonjasky, Sem Schilt, dat was geweldig man. Nu zitten we naar wat oudere jongens te kijken", besluit hij.

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties