Russell doet boekje open: "Als die relatie begint te verslechteren..."

George Russell
George Russell Foto: © Pro Shots

Mocht Mercedes in het nieuwe seizoen gaan vechten om de wereldtitel, verwacht George Russell niet dat dit ten koste gaat van de relatie tussen hem en teamgenoot Lewis Hamilton. De twee kunnen goed met elkaar.

“Ik bedoel, als je vecht voor één-twee's zal er natuurlijk een iets andere dynamiek zijn en dat is niet meer dan normaal”, vertelt hij bij Motorsport.com. “Maar wat het met ons tweeën is, is het feit dat we ons in heel verschillende stadia van onze carrière bevinden. Het voelt een beetje alsof we hier samen in zitten, echt waar.”

En mochten beiden strijden om een zege? “Dan zullen we er enorm trots op zijn en denken dat we samen hebben bijgedragen aan het helpen van het team om dit te bereiken. En dan gaan we verder met ons werk. Maar we hebben geen reden voor een conflict. We hebben een goede relatie.”

“We erkennen het belang daarvan binnen het hele team. Als onze relatie begint te verslechteren, zal dat een impact hebben op het team en uiteindelijk zal het de cirkel rondgaan en ook ons ​​beïnvloeden”, zegt Russell. “Ik denk dat we hierop kunnen blijven voortbouwen en als er iets is, zal onze relatie waarschijnlijk hechter worden naarmate de tijd vordert.”

Lees meer:
0 reacties