Russell doet boekje open: "Als die relatie begint te verslechteren..."

George Russell
George Russell Foto: © Pro Shots

Mocht Mercedes in het nieuwe seizoen gaan vechten om de wereldtitel, verwacht George Russell niet dat dit ten koste gaat van de relatie tussen hem en teamgenoot Lewis Hamilton. De twee kunnen goed met elkaar.

“Ik bedoel, als je vecht voor één-twee's zal er natuurlijk een iets andere dynamiek zijn en dat is niet meer dan normaal”, vertelt hij bij Motorsport.com. “Maar wat het met ons tweeën is, is het feit dat we ons in heel verschillende stadia van onze carrière bevinden. Het voelt een beetje alsof we hier samen in zitten, echt waar.”

En mochten beiden strijden om een zege? “Dan zullen we er enorm trots op zijn en denken dat we samen hebben bijgedragen aan het helpen van het team om dit te bereiken. En dan gaan we verder met ons werk. Maar we hebben geen reden voor een conflict. We hebben een goede relatie.”

“We erkennen het belang daarvan binnen het hele team. Als onze relatie begint te verslechteren, zal dat een impact hebben op het team en uiteindelijk zal het de cirkel rondgaan en ook ons ​​beïnvloeden”, zegt Russell. “Ik denk dat we hierop kunnen blijven voortbouwen en als er iets is, zal onze relatie waarschijnlijk hechter worden naarmate de tijd vordert.”

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties