Schouten: "Ik kreeg direct allemaal berichtjes: hij is vrijgezel"

Irene Schouten trouwde dit jaar met Dirkjan Mak. De olympische kampioene leerde haar man in 2017 kennen, maar hij bleek op dat moment een relatie te hebben.

Schouten zag Mak voor het eerst lopen op de kermis. "Toen zag ik hem daar lopen en dacht ik: hey, lekkerding", blikt de topschaatsster terug Bij Andy in de auto. Een relatie zag er echter niet in. "Hij had een vriendinnetje, dus ik dacht: het kan helaas niet."

Daar kwam later verandering in, zo kreeg Schouten van vriendinnen te horen. "Ik kreeg direct allemaal berichtjes: 'hij is vrijgezel, ga ervoor'. Maar ik vond dat hij maar achter mij aan moest gaan", aldus Schouten.

Middenin de nacht kreeg de Olympische kampioene een privébericht van Mak. "Ik dacht eerst dat hij dronken was, maar dat bleek niet zo te zijn. Hij vroeg of ik een keer af wilde spreken en toen klikte het eigenlijk direct", besluit Schouten, die dit jaar in het huwelijksbootje stapte.

Steven Berghuis

Napoli - Ajax

Ajax speelt dinsdagavond de thuiswedstrijd in de Champions League tegen Napoli. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van de Amsterdammers. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties