Schumacher weg uit de Formule 1? "Zijn naam is zijn grootste last"

Mick Schumacher
Mick Schumacher Foto: © Pro Shots

Bernie Ecclestone gelooft niet meer in een Formule 1-loopbaan voor Mick Schumacher, de zoon van autosportlegende Michael Schumacher. Dat heeft de 92-jarige oud-baas van de Formule 1 gezegd op de Duitse tv.

Schumacher is bezig aan zijn tweede seizoen bij het Amerikaanse Haas, maar is allerminst zeker van een zitje voor volgend seizoen. "Ik denk niet dat hij die krijgt", zegt Ecclestone tegen RTL. "Misschien moet hij de Formule 1 vergeten en zich richten op de andere autosportseries."

"Zijn naam is zijn grootste last. Hij probeert die zo goed mogelijk waar te maken, maar die naam is ook zijn grootste probleem. Daarom zeg ik: vergeet die Formule 1 en win in een andere categorie", zo besluit Ecclestone. De 23-jarige Schumacher reed dit seizoen pas twee races in de punten. Hij staat zestiende in de WK-stand.

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties