Smith: "De meesten van mijn vrienden zitten nu in de gevangenis"

Michael Smith werd vorige maand wereldkampioen. De darter vertelt aan The Darts Show Podcast over zijn lastige jeugd.

Smith groeide op in St Helens, een klein plaatsje tussen Liverpool en Manchester. "Er was veel armoede en ook veel criminaliteit", vertelt 'Bullyboy'. "Toen ik jong was zag je de hele tijd politiewagens rondrijden. Het was niet makkelijk om zelf op het rechte pad te blijven, maar de sport heeft me geholpen. Ik had een dagelijkse routine om te trainen."

"Dat mag misschien saai klinken, maar ik had zo wel een bezigheid", vervolgt Smith. "De meeste van mijn jeugdvrienden zitten nu in de gevangenis en sommige van hen zijn zelfs al overleden. Ik ben dankbaar dat ik de juiste keuze heb gemaakt en nu een goed leven heb."

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties