Suzanne Schulting baalt flink: "Dat is ontzettend jammer, zonde"

Suzanne Schulting
Suzanne Schulting Foto: © Pro Shots

Dit weekend staat in het Poolse Gdansk het EK Shorttrack op de rol. Suzanne Schulting is natuurlijk een van de grote favorieten en hoopt op vijf gouden medailles.

Voor het eerst zal er tijdens dit EK geen allroundtitel worden vergeven. Schulting baalt daar van. "Ik denk dat het de spanning uit het toernooi haalt en dat is ontzettend jammer. Ik vind het zonde en een stomme beslissing van schaatsbond ISU. Ik vraag me oprecht af of ze er goed aan doen", vertelt de Friezin aan de NOS.

In 2021 won Schulting op drie afstanden een gouden medaille en de shorttrackster wil dit jaar meer. "Het zou gek zijn als ik hier zou zeggen: ik ga voor drie keer goud en dan is het ook prima. Nee, zo zit ik niet in elkaar. Ik ga voor het hoogst haalbare en dat is op elke afstand goud. En dat is in dit geval vijf keer."

Schulting doet dus aan vijf afstanden mee in Gdansk. Ze komt in actie op de 500 meter, 1.000 meter, 1.500 meter en, met het team, de mixed relay en de relay bij de vrouwen.

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties