Suzanne Schulting pakt twee keer goud op tweede dag EK shorttrack

Suzanne Schulting
Suzanne Schulting Foto: © Orange Pictures

Als topfavoriet wist Suzanne Schulting twee keer goud te pakken op de tweede dag van het EK shorttrack. Ze kroonde zich op de 1.500 meter voor de vierde keer op rij tot Europees kampioen en op de 500 meter pakte ze haar derde gouden EK-medaille op rij.

"Zo hard mogelijk starten en gas geven", was het strijdplan van Schulting voor de finale van de 500 meter en met groots succes.

"Vorig jaar liepen mijn 500 meters wel beter dan ze dit jaar lopen. Ik denk dat ik daarom ook zo blij ben met deze overwinning, deze was het moeilijkste. Mijn 1.000 en 1.500 meter gaan als een tierelier. Ik kwam iets minder lekker van de lijn dan vorig jaar", vertelt de dolblije schaatster in gesprek met de NOS.

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties