Tallon Griekspoor gelooft in stunt: "Ik heb weinig te verliezen"

Tallon Griekspoor
Tallon Griekspoor Foto: © Orange Pictures

Tallon Griekspoor heeft zin in zijn partij tegen Stefanos Tsitsipás in de derde ronde van de Australian Open. De Nederlandse tennisser voelt zich goed.

"Kom maar op vrijdag", zegt Griekspoor tegen het ANP. "Het gaat heel pittig worden, want hij is in een goede vorm en speelt hier altijd goed. Daar staat tegenover dat ik weinig te verliezen heb. Ik sta ongelooflijk lekker te spelen en heb veel vertrouwen. Ik kijk er erg naar uit, zeker ook omdat het duel op een grote baan gespeeld gaat worden", aldus de Nederlander.

Vorig jaar beleefde Griekspoor geen al te best jaar. In 2023 boekte hij al zes overwinningen, waaronder de titel in het Indiase Pune. "Er is wel een kleine knop omgegaan. Ik had zoiets van: ik kan beter dan dit. Ik had wat te bewijzen. In december heb ik een heel goede maand gehad en heb ik fysiek heel veel uren gemaakt. Misschien heb ik net een paar procent extra gegeven. Ik ben op scherp gezet", zegt Griekspoor.

Hij vervolgt: "Dat het dan in Pune zo valt, is ongelooflijk, dat had ik ook niet verwacht. Dat ik de vorm dan zo weet door te trekken in Melbourne is heel fijn. Zelfvertrouwen doet een tennisser goed en daar ga je lekker van spelen. Van veel wedstrijden winnen word je ook alleen maar beter."

Griekspoor en Tsitsipás, de nummer vier van de wereldranglijst, nemen het vrijdag tegen elkaar op in de Rod Laver Arena. Het is voor de Nederlander de eerste keer dat hij daar speelt.

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties