Tennisinfluencer Rachel Stuhlmann mijdt OnlyFans: "Eigen platform"

Rachel Stuhlmann
Rachel Stuhlmann Foto: © rstuhlmann / Instagram

Tennisster Rachel Stuhlmann heeft als speelster nog geen enorme aansprekende resultaten geboekt, maar ze heeft toch een paar punten waardoor ze erg beroemd is geraakt. Tijdens haar modellen werk wil ze showen dat tennisspot hot en fun is. Door het promoten van de tennissport is ze uitgegroeid tot een echte influencer.

Ze wil nog verder groeien op internet, maar laat de suggestie om op OnlyFans te gaan poseren, links liggen. "Ik heb niks tegen vrouwen die dat wel doen", legt ze uit in The Daily Star, "maar ik zie dat niet als onderdeel van mijn loopbaan."

Liever neemt de Amerikaanse het tennisheft in eigen handen. Ze wil een eigen platform optuigen. "De laatste paar maanden heb ik gewerkt aan mijn eigen abonnementsdienst. Daarop ga ik trainingen en instructies delen, beelden van mijn reizen en andere leuke en exclusieve content."

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties