Tiafoe zorgt voor ophef: "Dit is een schande voor de tennissport"

Frances Tiafoe
Frances Tiafoe Foto: © Pro Shots

Frances Tiafoe bereikte maandag de tweede ronde op de Australian Open, maar na afloop had niemand het over de zege van de Amerikaan op de Duitser Daniel Altmaier (6-3, 6-3, 6-7, 7-6).

Het outfit van de nummer zeventien van de wereld zorgde namelijk voor een flinke discussie op social media. Tiafoe droeg een hesje en bijpassende korte broek met kronkelige lijnen in blauw, paars, rood, geel en wit.

"Waarom draagt hij een pyjama?", vroeg iemand zich af. "Dit is een schande voor de tennissport. Deze outfit is een interessant voorbeeld van hoe een aantrekkelijk persoon die geliefd is een door een wasbeer verwoeste vuilniszak kan dragen en er toch goed uit kan zien. Maar dit is een gruweldaad. Deze kleding moet rechtstreeks naar de Hall of Shame van tennis-outfits."

Toch was niet iedereen negatief. "Deze outfit verdient het om minimaal de tweede week te halen", schreef een andere Twitter-gebruiker. "Roze camouflagehemd? Alleen Tiafoe kan deze look rocken", zei een ander.

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties