Sportpresentator Egbers onder vuur: "Kan niet meer op televisie"

Sportpresentator Tom Egbers ligt onder vuur na heftige beschuldigingen aan zijn adres. Een onderzoek van de Volkskrant onthulde dat Egbers zich op de werkvloer zeer ongepast zou hebben gedragen.

"Tom Egbers kan niet meer op televisie", stelt Chris Woerts in Vandaag Inside. "Het lijkt me voor hemzelf ook niet prettig om komende zondag de samenvattingen te gaan doen", vult Hélène Hendriks aan. "Ik zou even pas op de plaats maken."

Johan Derksen begrijpt überhaupt niet waarom één van de slachtoffers Egbers als mentor wilde hebben. "Hij was 'de grote ster', maar hij doet niets anders dan de autocue voorlezen. Hij heeft nog nooit wat uit zijn hoofd kunnen vertellen." Wilfred Genee lacht terughoudend. "Je kan er van alles over zeggen, maar de man heeft het al moeilijk genoeg."

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties