Van Barneveld sfeermaker in team: "Raymond is de Nederlandse Beyoncé"

Vincent van der Voort vormt sinds enkele maanden, samen met Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Danny Noppert en Dirk van Duijvenbode het TOTO Dart Kings-team. Ter promotie van zijn team beantwoordt Van der Voort enkele vragen over zijn teamgenoten.

Van der Voort geeft aan dat Raymond van Barneveld de grootste sfeermaker van het team is. "Dat is echt een feestbeest", zo laat Van der Voort weten. Ook is Van Barneveld de beste zanger van het stel. "Raymond is echt de Nederlandse Beyoncé, die kan lekker zingen hoor". Als Van der Voort één van zijn teamgenoten als collega in zijn dartshop mocht kiezen dan werd het Dirk van Duijvenbode. "Dat is een harde werker. Die gaat gewoon naar toernooien en de volgende dag staat hij op en gaat hij weer werken.''

Op de vraag wie van zijn team het beste scoort bij de vrouwen, heeft Van der Voort het antwoord direct paraat. "Ik denk dat ze allemaal denken dat ze het zelf zijn, maar ik denk dan toch Danny, die ziet er het meest normaal uit."

Steven Berghuis

Napoli - Ajax

Ajax speelt dinsdagavond de thuiswedstrijd in de Champions League tegen Napoli. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van de Amsterdammers. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties