Van de Zandschulp eist duidelijkheid: "Schema, alsjeblieft"

Botic van de Zandschulp balt zijn vuist op Wimbledon
Botic van de Zandschulp balt zijn vuist op Wimbledon Foto: © Pro Shots

Botic van de Zandschulp en Tallon Griekspoor nemen het morgen tegen elkaar op in de tweede ronde van de Australian Open. In Melbourne staan voor het eerst sinds 2001 weer eens twee Nederlanders tegenover elkaar op een grandslamtoernooi.

Het was lange tijd onduidelijk wanneer het duel morgen plaats zou vinden en Van de Zandschulp was niet blij met de toernooiorganisatie. De beste Nederlandse tennisser van dit moment wilde in de Australische nacht namelijk naar bed. Rond middernacht in Melbourne twitterde de Veenendaler naar de organisatie: ‘Het schema, alsjeblieft', met daarbij een emoticon van een slapend poppetje.

Even later werd Van de Zandschulp op zijn wenken bediend en kreeg hij de duidelijkheid die hij wenste. Het duel tussen Griekspoort en Van de Zandschulp wordt morgen als vijfde partij gespeeld op baan 8 en is dus in de Nederlandse ochtend.

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties