Van der Meijde had vormcrisis: "Laat mij maar weekendje thuis"

PSV verloor dinsdagavond met 1-0 op bezoek bij FC Emmen. De achterstand op koploper Feyenoord is daardoor opgelopen tot zes punten en dat betekent crisis in Eindhoven.

"Ze speelden slecht hè?! Ze werden weggespeeld door FC Emmen. Ze zakken echt weg. Spelers gaan weg en spelers zijn niet tevreden. Van Nistelrooij ziet het ook even niet meer zitten", vertelt Van der Meijde bij Veronica Offside, die wel vertrouwen houdt in de oefenmeester van PSV.

"Ik ken hem nog als speler. Hij wil altijd winnen en gaat er echt voor. Hij wil zijn team gewoon goed laten voetballen, want dat zit ook in hem. Hij is een winnaar en dat wil hij overbrengen op zijn team, maar dat lukt nog even niet."

"Dan wordt hij chagrijnig en dan heb je ook nog dat er spelers weggaan en spelers last hebben van een vormcrisis. Dat heb ik ook wel eens gehad. Dan zei ik tegen de trainer: 'Ik voel me niet goed. Laat mij maar even een weekendje thuis.'"

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties