Van der Meijde looft Schouten: "Ze was grappig en lekker zichzelf"

Irene Schouten
Irene Schouten Foto: © Orange Pictures

Andy van der Meijde is tegenwoordig vaak te zien op televisie als analist bij Veronica Offside en als presentator van het programma 'Scoren in de Kelderklasse' samen met Wesley Sneijder. De voormalig international is op ook YouTube te zien als presentator van 'Bij Andy in de auto'. Wat is zijn favoriete aflevering van de YouTube-sensatie?

"Ik vond Irene Schouten echt geweldig en Mitchell Dijks vind ik altijd leuk. Dat waren echt prachtige gesprekken man", zegt Van der Meijde tegen FHM. "Bij Irene gaat het op televisie alleen maar over schaatsen en over wat ze bereikt heeft. Bij mij ging het echt over haar privéleven en hoe het achter de schermen met haar gaat."

"Ze was grappig en lekker zichzelf. We hadden het over van alles en dat is ook een beetje mijn doel soms. Om het met de gasten in mijn auto over onderwerpen te hebben, waar ze het voor de camera nooit over hebben. Dat creëer ik natuurlijk ook, omdat ik niks script", aldus Van der Meijde.

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties