Van der Voort werkte één dag in de supermarkt: "Niet geschikt"

Vincent van der Voort
Vincent van der Voort Foto: © Pro Shots

Vincent van der Voort zit al jarenlang in de dartwereld. Toch verdiende The Dutch Destroyer niet altijd zijn brood met darten.

In een interview met de Telegraaf onthult Van der Voort dat hij ook gewoon als vakkenvuller bij de Albert Heijn heeft gewerkt. Het duurde welgeteld één dag voor hij ontslagen werd. Een man wees hem tijdens zijn werk erop dat het sneller kon. "Die zei dat het ook met 2 handen kan. Toen zei ik: als jij het beter kan, moet je het lekker zelf doen."

Het bleek geen handige reactie. "Moest ik ineens op het kantoor komen", vertelt Van der Voort. "Bleek het een of andere rayondirecteur te zijn geweest. Jij bent niet geschikt voor ons, kreeg ik te horen. Nou, dat was ’t. Meteen een succes."

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties