Van Duijvenbode: "Fijn om van hem te winnen, hij is de beste ooit"

Dirk van Duijvenbode
Dirk van Duijvenbode Foto: © Pro Shots

Dirk van Duijvenbode was het afgelopen weekend weer eens succesvol op een vloertoernooi van de PDC. De darter schreef opnieuw een Players Championship-toernooi op zijn naam, en schakelde bijvoorbeeld Michael van Gerwen uit. Van Duijvenbode ging op het afgelopen WK nog ten onder tegen Van Gerwen.

"Dat WK was drie maanden geleden. Dat moet je uiteindelijk vergeten", vertelt Van Duijvenbode aan het Algemeen Dagblad. "Als je alles van drie maanden geleden nog met je mee draagt, dan heb je een nogal druk hoofd. Maar het is altijd fijn als je van hem wint. Hij is de beste van mijn tijdperk, misschien wel de beste ooit."

"Phil Taylor zal altijd de grootste ooit blijven door al zijn wereldtitels, maar qua niveau is Van Gerwen wel de beste ooit", gaat de 'Aubergenius' verder. Van Duijvenbode had als doel om dit jaar drie Players Championships te winnen. De teller staat nu al op twee. "Uiteindelijk moet je ook je doelen durven bij te stellen. Je wilt natuurlijk elk toernooi winnen, maar dat lukt niemand", aldus Van Duijvenbode.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties