Van Duijvenbode: "Ik dacht katsiekidatsie, ik doe effe hardcore"

Dirk van Duijvenbode
Dirk van Duijvenbode Foto: © Pro Shots

Dirk van Duijvenbode is er zondagavond niet in geslaagd om de World Series of Darts Finals op zijn naam te schrijven. De Nederlandse darter moest in de finale in Amsterdam zijn hoofd nipt buigen voor Gerwyn Price (11-10).

Van Duijvenbode verbaasde na de pauze door voor de allesbeslissende zes laatste legs met AirPods op het podium te verschijnen. "Noisecancelling?", reageert de dertigjarige darter in De Telegraaf. "Nee, joh! Gewoon muziek, jongen. Beuken! Ik zag m’n telefoon liggen en ik dacht katsiekidatsie. Ik doe effe hardcore in tussendoor. Hup! Lekker rammen."

Van Duijvenbode baalde dat hij Price niet kon kloppen, maar hij plaatste zich wel voor de Grand Slam of Darts. "Als ik de vorm had zoals van maart tot en met juli, had ik deze sowieso gewonnen. Nu ben ik een beetje aan het terugkomen, maar laten we het positieve pakken. We gaan richting de World Grand Prix (3-9 oktober in Leicester, red.) en we gooien daar weer lekker wat. Let's go. En nu? Ja, naar huis. Morgen weer werken. Dirkie start gewoon om half 8."

Steven Berghuis

Napoli - Ajax

Ajax speelt dinsdagavond de thuiswedstrijd in de Champions League tegen Napoli. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van de Amsterdammers. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties