Van Gerwen baalt: "Waarschijnlijk de slechtste voorbereiding ooit"

Michael van Gerwen
Michael van Gerwen Foto: © Pro Shots

Michael van Gerwen speelt momenteel op de Nordic Darts Masters. De voorbereiding had volgens Van Gerwen zelf beter gekund. Hij vloog meteen vanaf zijn vakantieadres Curaçao naar Kopenhagen, een vlucht van meer dan zestien uur.

“Dit is waarschijnlijk de slechtste voorbereiding die ik voor een wedstrijd heb gehad", aldus Van Gerwen na zijn 6-3-zege op Andreas Harrysson bij Online Darts. "Ik wilde spelen en de PDC wilde dat ik hier kwam spelen, dus ik moest ervoor zorgen dat het allemaal paste. Dat is gelukt. Ik had net genoeg tijd om hier te komen."

Van Gerwen wil ‘niet te veel klagen’. “Als ik niet wil spelen, had ik me terug moeten trekken”, vervolgt hij. “Ik wilde na een drukke periode rond de feestdagen tijd met mijn familie doorbrengen. Je moet daar de goede balans in vinden. Anderen zijn niet op vakantie gegaan en ik denk dat ze daar spijt van gaan krijgen. Het wordt zo druk eind april, begin mei."

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties