"Van Gerwen is soms zó lomp, daar moet ik altijd wel om lachen"

Michael van Gerwen
Michael van Gerwen Foto: © Pro Shots

Vincent van der Voort is al lange tijd één van de vaste gezichten op de PDC-tour. De ervaren darter uit Nederland trekt veel op met wereldtopper Michael van Gerwen en kan flink lachen met de Brabander.

"Met Michael ben ik zo’n beetje elke week op pad", begint Van der Voort, in gesprek met De Telegraaf. "Hij is soms zo lomp, dat ik van een afstandje sta te kijken en denk: dit bestaat niet. Ik moet er altijd wel om lachen. Een brutaal mens heeft de halve wereld en hij gaat er altijd maar van uit dat het gewoon goed is wat ’ie doet. Het komt ook altijd wel goed, maar ik zou het zelf niet kunnen."

"Een klein voorbeeldje: als ik bij een hotel aankom, dan kijk ik waar er een parkeerplaats is. Michael niet. Hij zet die auto gewoon voor de deur. Klaar. Dan stappen we uit en zie ik iedereen al kijken. Negen van de tien keer wordt er ook niets van gezegd. Dat vind ik ook wel weer mooi, want ik zou zelf graag iets meer zo willen zijn", aldus Van der Voort.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties