"Van Gerwen mag nog niet in de schaduw van Van Barneveld staan"

Valentijn Driessen heeft genoten van de Nederlandse darts-legende Raymond van Barneveld. De journalist van de Telegraaf zag het misgaan bij de darter, die kansloos met 4-0 werd uitgeschakeld door Gerwyn Price op het WK in Londen.

"Thuis in Londen... Nou, nu is het gewoon weer thuis in Den Haag, hoor", opent Driessen in Koffie met Valentijn van Vandaag Inside. "Ik heb wel van hem genoten. Hij is er met 4-0 afgegaan, maar dat hoort helemaal bij Raymond van Barneveld. Vooraf waren er weer die grote verhalen. Hij had alles op een rijtje, hij en zijn geliefde. Ze gaan trouwen in september. Dat soort verhalen vind ik echt geweldig. Daar kan ik echt zo verschrikkelijk van genieten."

"In dat TOTO-huis van Chris Woerts zit een ergonoom, een diëtiste, manueel therapeut, een osteopaat, een fysio, een dokter... Chris heeft voor alles gezorgd, maar je moet nog wel even die pijltjes in dat bord gooien", gaat een lachende Driessen verder. "Dus Barney zit alweer thuis. Na de tweede set zag je hem alweer schudden met z'n hoofd. Toen was het alweer einde verhaal."

"Bij hem weet je al bij tien pijlen al of hij kans maakt. Dit was een kansloze missie. Je ziet het mentaal misgaan. Nu vind hij zichzelf weer de grootste klootzak van de wereld. Ik geniet daarvan. Hij is wel de grote man van het darten. Die Van Gerwen mag nog niet in zijn schaduw staan, hoeveel hij ook gaat winnen. Raymond van Barneveld, dat is darts", aldus Driessen.

Lees meer:
0 reacties