Verhoeven zegt titelgevecht af: "Er zijn meerdere dingen fout"

Antonio Plazibat is de volgende die mag proberen Rico Verhoeven te verslaan. Verhoeven stapt dit jaar nog in de ring met de Kroaat. Kicksbond Glory wilde donderdag het gevecht voor maart aankondigen, maar Verhoeven liep woensdag op de training een blessure op.

"Tijdens de warming-up heb ik mijn knie verdraaid", zo vertelt Verhoeven op een persconferentie, geciteerd door de NOS. "We zijn meteen naar het ziekenhuis gereden. Een MRI-scan wees uit dat mijn knie op meerdere plekken beschadigd is."

Verhoeven houdt graag voor zich wat er precies aan de hand is. "Maar het is ernstig genoeg om mij volgende week te laten opereren. Er zijn meerdere dingen fout, maar na de zomer moet ik gevechtsklaar zijn. Het is mijn eerste zware blessure. Dat is een nieuwe gewaarwording. Ik zorg goed voor mijn lichaam, maar misschien beginnen die zware jaren te tellen."

"Ik ben in de afsluitende fase van mijn carrière. Ik was al keihard in training en begon al naar het gevecht toe te leven. Maar ik wil nog een jaar of twee doorgaan, dus ik moet dit serieus nemen en eerst goed herstellen", zo besluit Verhoeven.

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties